logo

Liefde, Seks, Orgames

Sterke bekkenbodemspieren zijn een oppepper voor het seksleven van vrouwen. Bekkenbodemoefeningen samengesteld door onder andere sekstherapeute Laura Berman verhogen het libido en versterken orgasmes.

romantiek

Kegeloefeningen zijn oefeningen waarbij je ritmisch je PC-spier samentrekt en loslaat. Je PC-spier, of bekkenbodemspier is houdt je bekkenorganen op zijn plek, maar heeft ook een erotische functie: Het is namelijk ook de spier die verantwoordelijk is voor de samentrekkingen tijdens het orgasme. Je maakt dus in feite niet je vagina strakker, maar de spieren in je vagina sterker, wat ten goede komt van je libido. Ook zorgt het voor een sterker gevoel tijdens de seks, en intensere samentrekkingen tijdens een orgasme. Ook voor vrouwen die lastig of nooit een orgasme krijgen kunnen kegeloefeningen helpen.

Om Kegeloefeningen effectief te doen gebruik je een zogenaamde ‘kegel balletjes’, vandaar de naam kegeloefeningen. Naast dat je deze balletjes kunt gebruiken voor oefeningen om je PC-spier te versterken, zijn de balletjes ook erotisch opwindend. Ze komen bijvoorbeeld ook voor in het boek “50 tinten grijs”, een passage uit het boek:

I flush from the constant movement of the silver balls. They weigh down inside me, massaging me internally and make me needy, needy for sex.
Anastasia Steele – Fifty Shades Of Grey Trilogy

In een erotische context zorgen de balletjes voor een intense sensatie door het stimuleren van de bekkenbodemspier, en het opwekken van lustgevoelens. Aan de andere kant resulteer een sterke bekkenbodem spier ook in een plattere buik.

Via de website kunt u de Lily Beads bestellen. Dit zijn speciaal ontworpen kegelballetjes die u kunt aanpassen naar eigen wens, voor meer effectiviteit. Via de website kunt u de Lily Beads bestellen. Dit zijn speciaal ontworpen kegelballetjes die u kunt aanpassen naar eigen wens, voor meer effectiviteit. Lees op onze website meer over de Lily Beads. Je kunt ze via onze website ook bestellen.